Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Leeuw 1B

€ 144,30 (inclusief btw 0%)
Omschrijving

Vliegengordijn Leeuw 1B

DeLuxe vliegengordijnen hebben door hun gedetailleerde ontwerp een luxe uitstraling en zijn daarmee een prachtige aanvulling op je interieur. Met een DeLuxe vliegengordijn haal je topkwaliteit in huis. Met een grote variatie kleuren en ontwerpen is er voor ieder interieur wel een passend vliegengordijn.
Leverbaar in verschillende standaardmaten. Past een standaardmaat niet in/voor jouw deur? Geef dan bij 'Opmerking' de gewenste hoogte en breedte door en het pakket wordt kosteloos voor je aangepast. Kies in geval van maatwerk voor 'Overboeking'; de prijs wordt berekend op basis van de doorgegeven hoogte en breedte, de factuur ontvang je per e-mail.

Materiaal

De vliegengordijnen worden gemaakt van hoge kwaliteit flexibele kunststof hulsjes (polyethyleen) in combinatie met gegalvaniseerde rijghaken. Deze combinatie maakt het gordijn oersterk en duurzaam. De slierten worden opgehangen aan een aluminium strip, waarbij je kunt kiezen uit een brede strip (montage op het kozijn) en een smalle strip (montage in het kozijn).

Voordelen

De voordelen van een vliegengordijn:
- Een huis zonder vervelende vliegen
- Duurzame topkwaliteit waar je jarenlang plezier van hebt
- Zowel effectief als decoratief
- Zeer gebruiksvriendelijk door zelfsluitende slierten
- Kind- en diervriendelijk
- Eenvoudig doe-het-zelf product
- Met brede strip voor gebruik in voorjaar en zomer
- Met smalle strip voor permanente bevestiging, ook tegen het plafond
- Elke gewenste hoogte en breedte is leverbaar, van caravan tot dubbele (tuin)deuren

Levering

Alle DeLuxe gordijnen worden als doe-het-zelf pakket geleverd. Je ontvangt een handleiding en alle benodigde materialen om zelf het gordijn in elkaar te zetten en op te hangen. 

Retour

Op een maatwerkgordijn is geen recht van retour/herroepingsrecht van toepassing, aangezien deze speciaal voor jou gemaakt is. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.

Ook interessant

€ 144,30
€ 144,30
€ 144,30

Vliegengordijnonline maakt gebruik van cookies om deze webwinkel te verbeteren, om het verkeer in de webwinkel te analyseren en om de webwinkel naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.