Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Custom-made

€ 109,95 (inclusief btw 0%)
Omschrijving

Custom-made vliegengordijn

Heb je zelf een idee in je hoofd en heb je nergens kunnen vinden wat je zoekt? Aarzel dan niet en neem contact op voor een custom-made vliegengordijn. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos en ik denk graag met je mee om jouw wens voor een gordijn te kunnen realiseren. 
Je kunt jouw gordijn in elke gewenste hoogte en breedte bestellen, ook hierin levert Vliegenwering maatwerk.

Als voorbeeld zijn de gordijnen 'Bosuil' en 'Bamboe' weergegeven. 

Materiaal

De vliegengordijnen worden gemaakt van hoge kwaliteit flexibele kunststof hulsjes (polyethyleen) in combinatie met gegalvaniseerde rijghaken. Deze combinatie maakt het gordijn oersterk en duurzaam. De slierten worden opgehangen aan een aluminium strip, waarbij je kunt kiezen uit een brede strip (montage op het kozijn) en een smalle strip (montage in het kozijn).

Bestelwijze

Geef de globale hoogte en breedte op voor berekening van de prijs in 'Hoogte' en 'Breedte'. Vul bij 'Opmerking' de exacte hoogte en breedte in. Zie 'Meetinstructie' voor het bepalen van de juiste maat. De bestelwijze van een custom-made gordijn wijkt enigszins af van die van de standaard gordijnen. Bij 'Opmerking' kun je aangeven waarnaar je op zoek bent. Nadat je je bestelling hebt geplaatst ga ik aan de slag met een proefontwerp. Kies als betaalwijze voor 'Overboeking'. Pas nadat je akkoord hebt gegeven op het uiteindelijke ontwerp is je bestelling definitief en krijg je per e-mail de factuur toegezonden.

Levering

Je kunt jouw custom-made gordijn laten leveren als doe-het-zelf pakket of als kant-en-klaar pakket. Wanneer je kiest voor doe-het-zelf dan ontvang je alle benodigde materialen om zelf jouw gordijn in elkaar te zetten. Het enige dat jij nog hoeft toevoegen is een flinke dosis tijd en geduld. Kies je voor kant-en-klaar dan voeg ik de tijd en het geduld toe en haak het vliegengordijn volgens het ontwerp in elkaar. Na ontvangst kun je het gordijn ophangen en er meteen van genieten. Houd bij bestelling van een kant-en-klaar gordijn rekening met een levertijd van ongeveer 4 weken na je definitieve goedkeuring van het ontwerp (in de zomerperiode kan dit oplopen tot 6-8 weken).

Tarieven kant-en-klaar

De tarieven voor het kant-en-klaar maken van een vliegengordijn zijn berekend op basis van het gemiddelde aantal uren (hand)werk. Deze verschillen per ontwerp en productgroep.

Custom Made

Maximale breedte 100cm en hoogte 209cm   €125,00
Breedte 101-120cm en hoogte 212-233cm    €137,50
Breedte 121-150cm en hoogte 236-257cm   €150,00

Retour

Op een custom-made vliegengordijn is geen recht van retour/herroepingsrecht van toepassing, aangezien deze speciaal voor jou gemaakt is. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.

Ook interessant

€ 124,95
€ 86,95

Vliegengordijnonline maakt gebruik van cookies om deze webwinkel te verbeteren, om het verkeer in de webwinkel te analyseren en om de webwinkel naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.