Geen producten (0)
Geen producten (0)

Fotogordijn

€ 124,95 (inclusief btw 0%)
Omschrijving

Fotogordijn

Met een fotogordijn van Vliegenwering haal je een exclusief vliegengordijn van topkwaliteit in huis. Het unieke aan een fotogordijn is het gebruik van jouw persoonlijke foto. Dit kan jouw huisdier zijn of je (klein)kind. Een bewerking van je oldtimer of vakantieherinnering is mogelijk. En zelfs je bedrijfslogo kun je laten verwerken in een uniek vliegengordijn. Bij Vliegenwering krijg je de garantie dat jouw gordijn exclusief is. Dit betekent dat jouw fotogordijn NOOIT aan een ander verkocht wordt; er worden geen replica's gemaakt. De afbeeldingen in deze productgroep zijn dan ook niet te koop, maar uitsluitend bedoeld als voorbeeld van de mogelijkheden.

Je kunt jouw fotogordijn in elke gewenste hoogte en breedte bestellen, ook hierin levert Vliegenwering maatwerk.

Materiaal

De vliegengordijnen worden gemaakt van hoge kwaliteit flexibele kunststof hulsjes (polyethyleen) in combinatie met gegalvaniseerde rijghaken. Deze combinatie maakt het gordijn oersterk en duurzaam. De slierten worden opgehangen aan een aluminium strip, waarbij je kunt kiezen uit een brede strip (montage op het kozijn) en een smalle strip (montage in het kozijn).

Bestelwijze

Geef de globale hoogte en breedte op voor berekening van de prijs in 'Hoogte' en 'Breedte'. Vul bij 'Opmerking' de exacte hoogte en breedte in. Zie 'Meetinstructie' voor het bepalen van de juiste maat. De bestelwijze van een fotogordijn wijkt enigszins af van die van de andere gordijnen. Dit is vanwege het toezenden van je foto en het maken van de bewerking daarvan. Nadat je je bestelling hebt geplaatst krijg je een e-mail ter bevestiging. Stuur een e-mail terug met daarin de foto van jouw keuze. Zo wordt jouw foto gekoppeld aan je bestelnummer. Kies als betaalwijze voor 'Overboeking'. Pas nadat je akkoord hebt gegeven op de bewerking die van jouw foto is gemaakt, is je bestelling definitief en krijg je per e-mail de factuur toegezonden.

Levering

Je kunt jouw fotogordijn laten leveren als doe-het-zelf pakket of als kant-en-klaar pakket. Wanneer je kiest voor doe-het-zelf dan ontvang je alle benodigde materialen om zelf jouw gordijn in elkaar te zetten. Het enige dat jij nog hoeft toevoegen is een flinke dosis tijd en geduld. Kies je voor kant-en-klaar dan voeg ik de tijd en het geduld toe en haak het fotogordijn volgens het ontwerp in elkaar. Na ontvangst kun je het gordijn ophangen en er meteen van genieten. Houd bij bestelling van een kant-en-klaar fotogordijn rekening met een levertijd van ongeveer 4 weken na je definitieve goedkeuring van het ontwerp (in de zomerperiode kan dit oplopen tot 6-8 weken).

Tarieven kant-en-klaar

De tarieven voor het kant-en-klaar maken van een vliegengordijn zijn berekend op basis van het gemiddelde aantal uren (hand)werk. Deze verschillen per ontwerp en productgroep.

Fotogordijn - logo 

Maximale breedte 100cm en hoogte 209cm   €125,00
Breedte 101-120cm en hoogte 212-233cm    €137,50
Breedte 121-150cm en hoogte 236-257cm   €150,00

Fotogordijn - foto 

Maximale breedte 100cm en hoogte 209cm   €150,00
Breedte 101-120cm en hoogte 212-233cm    €165,00
Breedte 121-150cm en hoogte 236-257cm   €180,00

Retour

Op een fotogordijn is geen recht van retour/herroepingsrecht van toepassing, aangezien deze speciaal voor jou gemaakt is. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.

Ook interessant

€ 109,95
€ 86,95

Vliegengordijnonline maakt gebruik van cookies om deze webwinkel te verbeteren, om het verkeer in de webwinkel te analyseren en om de webwinkel naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.