Geen producten (0)

Nieuws

Vind hier het laatste nieuws over Vliegenwering.
Je kunt Vliegenwering ook volgen op Facebook en Instagram 


April 2022.
Met de komst van het voorjaar is ook het nieuwe seizoen voor Vliegenwering begonnen. Dat betekent dat de fysieke winkel weer open is!! Openingstijden zijn: dinsdag 19.00-21.00, woensdag 9.00-12.00, vrijdag 13.00-16.00 en op afspraak (06-23967355). Daarnaast is de online winkel natuurlijk 24/7 geopend, bestellingen worden afgehandeld van maandag-vrijdag tussen 9.00 en 20.00.

November 2021.
Ondanks dat er door de bouwwerkzaamheden dit jaar niet is geadverteerd wordt de webwinkel toch al goed gevonden. Volgend jaar zal er meer tijd zijn om aan de slag te gaan met de vindbaarheid van de online winkel. In de komende periode zal deze offline gaan om in het nieuwe jaar weer helemaal fris en up to date klaar te staan voor een nieuw seizoen. Tot die tijd is Vliegenwering uiteraard via de andere kanalen bereikbaar! De fysieke winkel is tot eind maart uitsluitend geopend op afspraak.

September 2021.
De maand begon geweldig met de opening van de nieuwe (fysieke) winkel op zaterdag 4 september. In de ochtend waren er al een aantal bezoekers en in de middag was er een bijna constante stroom mensen die een kijkje kwamen nemen. Ik mocht de dag afsluiten met een aantal nieuwe opdrachten, wat natuurlijk een mooie kers op de taart was!
Opening
Opening1Opening2Opening3Opening4

Februari 2021.
Daar is hij dan eindelijk: de webwinkel van Vliegenwering. Een mooie plek om alle mogelijkheden ten toon te spreiden. Als uitbreiding op de bestaande website, de Facebookpagina en Instagram. En naast de fysieke winkel, waar we de komende maanden nog flink moeten (ver)bouwen.

Vliegengordijnonline maakt gebruik van cookies om deze webwinkel te verbeteren, om het verkeer in de webwinkel te analyseren en om de webwinkel naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.