Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Fantasy Green

€ 121,60 (inclusief btw 0%)
Omschrijving

Vliegengordijn Fantasy Green

Nieuw in de collectie zijn de Fantasy-gordijnen. Dit zijn gordijnen met een rustig kleurenbeeld door gebruik te maken van kleuren die bij elkaar passen. Fantasy wil zeggen dat er geen vast patroon is waarop de hulsjes onder elkaar gehaakt worden. Hierdoor is elk Fantasy-gordijn uniek. Daarnaast is een vliegengordijn van Vliegenwering dé oplossing om ongewenste vliegende insecten buiten de deur te houden.
Leverbaar in verschillende standaardmaten. Past een standaardmaat niet in/voor jouw deur? Geef dan bij 'Opmerking' de gewenste hoogte en breedte door en het pakket wordt kosteloos voor je aangepast. Kies in geval van maatwerk voor 'Overboeking'; de prijs wordt berekend op basis van de doorgegeven hoogte en breedte, de factuur ontvang je per e-mail.

Materiaal

De vliegengordijnen worden gemaakt van hoge kwaliteit flexibele kunststof hulsjes (polyethyleen) in combinatie met gegalvaniseerde rijghaken. Deze combinatie maakt het gordijn oersterk en duurzaam. De slierten worden opgehangen aan een aluminium strip, waarbij je kunt kiezen uit een brede strip (montage op het kozijn) en een smalle strip (montage in het kozijn). Bij 'Meetinstructie' onderaan de pagina vind je meer informatie over het inmeten van een gordijn.

Voordelen

De voordelen van een vliegengordijn:
- Een huis zonder vervelende vliegen
- Duurzame topkwaliteit waar je jarenlang plezier van hebt
- Zowel effectief als decoratief
- Zeer gebruiksvriendelijk door zelfsluitende slierten
- Kind- en diervriendelijk
- Eenvoudig doe-het-zelf product
- Met brede strip voor gebruik in voorjaar en zomer
- Met smalle strip voor permanente bevestiging, ook tegen het plafond
- Elke gewenste hoogte en breedte is leverbaar, van caravan tot dubbele (tuin)deuren

Levering

Fantasy-gordijnen worden als doe-het-zelf pakket geleverd. Je ontvangt een handleiding en alle benodigde materialen om zelf het gordijn in elkaar te zetten en op te hangen. 

Retour

Op een maatwerkgordijn is geen recht van retour/herroepingsrecht van toepassing, aangezien deze speciaal voor jou gemaakt is. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.

Ook interessant

€ 121,60
€ 121,60
€ 121,60

Vliegengordijnonline maakt gebruik van cookies om deze webwinkel te verbeteren, om het verkeer in de webwinkel te analyseren en om de webwinkel naar behoren te laten werken. Door op Ja te klikken, geef je hiervoor toestemming.